Ma 2019. 3. 18, hétfő, Sándor napja van.

Lezárt akta – segítségnyújtás nélkül elhajtott

2014.02.20 17:27. - Kovács Janka

A Szolnoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya lezárta a segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást.

Hirdetés

A nyomozás adatai szerint 2013. október 14-én kora reggel ismeretlen tettes az általa vezetett személygépkocsival és a hozzákapcsolt utánfutóból álló járműszerelvénnyel közlekedett Szolnok külterületén, a 4-es számú főúton, Szajol irányából Budapest irányába. Haladása során a körforgalomhoz érve figyelmen kívül hagyta az elsőbbségadás kötelező jelzőtáblát, ezért elé haladt az ott közlekedő segédmotor-kerékpárosnak. A segédmotoros férfi, hogy az ütközést elkerülje, járművét eldöntötte és elesett, melynek következtében sérülést szenvedett. Az ismeretlen jármű vezetője segítségnyújtás és megállás nélkül Budapest irányába eltávozott.  A rendőrök a balesetet követően Abony település külterületén megállították a keresett gépkocsit, majd a jármű vezetőjét a cselekmény tisztázása végett előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra.
A nyomozás alatt összegyűjtött adatok alapján a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki F. András Sándor 74 éves mezőtúri lakost.
A Szolnoki Rendőrkapitányság a nyomozást 2014. február 10-én befejezte, a keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldte a Szolnoki Járási Ügyészség részére.
 
- közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.02.27. 8.szám
Presztízs tavasz 2019. VI. évfolyam 1.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget