Ma 2020. 7. 15, szerda, Henrik napja van.

Elismerések polgári védelmi nap alkalmából

2014.03.03 09:20. - Kovács Janka

Jász-Nagykun-Szolnok megyéből ketten is elismerést kaptak a polgári védelem világnapja alkalmából. Az OKF főigazgatója -mások mellett- Kunmadaras közbiztonsági referensét, és a szolnoki polgárőrség vezetőjét ismerte el a pénteki budapesti ünnepségen. 


A hagyományoknak megfelelően idén is megünnepelte a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a polgári védelem nemzetközi világnapját. Ezúttal is többen vehettek át valamilyen elismerést az országos főigazgatótól, a szokásoktól eltérő módon azonban most nem a hivatásos állomány tagjai, hanem a közigazgatás polgári védelmi tevékenységet is végző szereplői, valamint a karitatív és az önkéntes szervezetekben tevékenykedők.
 
Dr. Bakondi György tűzoltó altábornagy, a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója a katasztrófavédelem munkájának segítése, támogatása érdekében kifejtett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként pénteken, a Polgári Védelem Napja alkalmából főigazgatói ajándéktárgyat adományozott Lados Károlynak  a  Szolnoki Városi Polgárőr Egyesület elnökének, és Kálmán Dóra Andreának, Kunmadaras nagyközség közbiztonsági referensének.
 
- közölte S. Tóth Anikó, megyei katasztrófavédelmi szóvivő


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.08 (26. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget