Ma 2020. 7. 6, hétfő, Csaba napja van.

Folytatódnak az útfelújítások a Karcag-Kunmadaras összekötő úton

2014.03.10 09:03. - Kovács Janka

Az Új Széchenyi Terv keretében több mint 16 kilométeren újul meg teljes egészében a Karcag és Kunmadaras közötti mellékút. A felújítási munkák a kedvező időjárási viszonyok miatt folytatódnak 2014. március 10-étől.

Hirdetés

Az Új Széchenyi Terv Regionális Operatív Programok keretében idén a Magyar Közút Nonprofit Zrt. összesen több mint 247 kilométert érintően indít beruházásokat a teljes évre vonatkozóan.
 
A 3401-es jelű Karcag-Kunmadaras összekötő út Új Széchenyi Terv Regionális Operatív Program keretében történő felújítása 2014. március 10-én folytatódik a 2013-ban még el nem készült útszakaszon a 3+250–4+800 és a 11+400–16+915 kilométer szelvények között. A felújítás mintegy bruttó 2,7 milliárd forint értékben valósulhat meg európai uniós támogatásból.
 
A felújítás időtartama alatt teljes útzárat vezet be a Magyar Közút Nonprofit Zrt., ugyanakkor a beruházásban érintett települések, mezőgazdasági területek, illetve egyéb létesítmények megközelítése célforgalmi jelleggel a lezárás ideje alatt is biztosított lesz. A lakott területen kívüli útszakasz lezárása a menetrendszerinti autóbuszok közlekedését nem akadályozza.
 
Az átmenő forgalom részére terelőútként a 34-es főút Kunmadaras és Fegyvernek közötti, valamint a 4-es főút Fegyvernek és Karcag közötti szakasza szolgál majd, amelyre a főbb csomópontokban veszélyt jelző és tilalmi táblák mellett terelőtáblák hívják majd fel a közlekedők figyelmét.
 
A közbeszerzési eljárás során a kiválasztott kivitelező elvégezi az útszakasz burkolatának megerősítését, az árok-padka rendezését, tartós útburkolatjelek festését és az átereszek rendbehozatalát is. 
 
Az útfelújításokban közvetlenül érintett Karcag és Kunmadaras lakossága, akik a beruházások megvalósulását követően egy biztonságosabb, magas szolgáltatási színvonalú úton közlekedhetnek majd a jövőben. 
 
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a lakosság megértését és türelmét is kéri a munkák idejére.
 


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.01 (25. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget