Ma 2020. 6. 2, kedd, Anita, Kármen napja van.

Kampány előtt mozgósít a Jobbik

2014.04.04 08:14. - Kovács Janka

Baráth Zsolt, a Jobbik jelöltje április 5-én autós-motoros felvonulásra hívja az érdeklődőket, függetlenül attól, hogy Jobbik szimpatizánsok-e.


A két nap múlva kezdődő választáson a Jobbik szeretné, ha a bizonytalanok elgondolkodnának, hogy milyen jövő lenne megfelelő az országnak. Programjuk és elképzelésük szerint a három legfontosabb pillér a törvényes elszámoltatás az elmúlt 24 év korrupció gyanús ügyeiben, munkahelyteremtés európai bérekkel, félelem és devizahitel nélküli biztonságos otthon és az, hogy hazavárják a külföldön dolgozó magyarokat. Az április hatodikai választáson a Jobbik delegáltjai is figyelni fognak a választások tisztaságára - tette hozzá Baráth Zsolt képviselőjelölt.

 
Szombaton autós-motoros felvonulásra várják az érdeklődőket attól függetlenül, hogy Jobbik szimpatizánsok-e. A felvonuláson a szervezők kérik, hogy ha lehetséges, akkor a felvonulók magyar kultúrához köthető zászlót, ruházatot, vagy bármilyen más szimbólumot viseljenek. Az érkezőket az Evezős csárdához várják 9.30-ra, a felvonulás 10.00-kor kezdődik és a vasútállomásnál ér véget, ahol a Váróterem sörözőben egy bográcsgulyásra várnak mindenkit. 


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.05.27 (20. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget