Ma 2019. 4. 22, hétfő, Csilla napja van.

Egy halálos baleset szemtanúit keresi a rendőrség

2014.05.07 10:36. - Kovács Janka

Mezőtúrról Túrkeve felé haladt egy autó, mikor az úttestre folyt a hidegben igen csúszóssá vált anyagon az autó megcsúszott, majd összeütközött egy másikkal, aminek utasa életveszélyes sérüléseket szenvedett, majd a kórházban belehalt sérüléseibe.

Hirdetés

A rendelkezésre álló adatok alapján egy mezőtúri lakos 2014. március 13-án 6 óra 45 perc körüli időben személygépkocsival közlekedett Túrkeve lakott területén kívül a 4202-es számú úton Mezőtúr irányából Túrkeve irányába.
 A férfi az út 23. és 24. kilométerszelvény közötti részén a menetirány szerinti jobb oldalon egy útkátyúba hajtott, majd fékezett, melynek következtében az aszfalton elterülő nedvességen a jármű megcsúszott és áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött egy személygépkocsival. A másik jármű egyik utasa a baleset követeztében olyan súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítást követően elhalálozott.
A nyomozás adatai szerint a jobb oldali forgalmi sávban lévő folyadék feltételezhetően tartálykocsiból, vagy mezőgazdasági jármű után kapcsolt tartályból kerülhetett az úttest burkolatára, mely a fagypont körüli hőmérséklet miatt erősen csúszós, színtelen állapotú volt.
A Mezőtúri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya kéri azon személyek jelentkezését, akik az esettel kapcsolatosan érdemi információval rendelkeznek, vagy az adott útszakaszon közlekedve olyan járművel találkoztak amelyből ismeretlen eredetű folyadék szivárgott, hogy hívják a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelenségük megőrzése mellett tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p:8-13), a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.
 
- közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Irányár Megyei Hirdető 2019.04.17. 15.szám
Presztízs tavasz 2019. VI. évfolyam 1.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget