Ma 2018. 4. 26, csütörtök, Ervin napja van.

Tiltott prostitúció és repkedő sörösüveg

2014.05.13 09:29. - Kovács Janka

Egy nőt vettek őrizetbe tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt Szolnok környékén. Tiszaburán pedig vita miatt repkedett egy sörösüveg, ami szerencsére nem sértett meg senkit sem.

Hirdetés

A Tiszafüredi Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást D. Miklós tiszaburai lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a 35 éves férfi 2014. május 12-én 21 óra körüli időben megjelent egy tiszaburai ismerőse háza előtt, ahol szóváltásba keveredett a sértettel, akit egy sörösüveggel is meg akart dobni, de az a ház falának csapódott és összetört. Személyi sérülés nem történt. A rendőrök még a helyszínen elfogták az agresszív férfit, majd előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.
 
Tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Szolnoki Rendőrkapitányság egy szolnoki lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a 37 éves nő 2014. május 12-én 11 óra 15 perc körüli időben Szolnok külterületén, a 32-es számú főút mellett anyagi ellenszolgáltatás fejében szexuális szolgáltatást kínált az arra közlekedőknek. A rendőrök a nőt elfogták és előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.
 
A megye rendőrei az elmúlt 24 órában egy férfit fogtak el az ellene érvényben lévő körözés alapján.
 
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.
 
- közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.04.25. 16.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 1. szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget