Ma 2020. 7. 15, szerda, Henrik napja van.

Egyórás különkiadással jelentkezik a Simpson család és a Family Guy

2014.05.14 10:29. - Kovács Janka

A két nagysikerű animáció és szitkom, a Family Guy és a Simpson család alkotói egyórás különkiadással jelentkeznek, várhatóan szeptemberben.


Kíváncsian várjuk, milyen eredménye lesz, ha összeengedik Amerika két legdurvább családját, főként azt, hogy faterék hogy fognak egymással kijönni, nem is beszélve a gyerekekről. Peter Griffin fog-e Instagramra posztolni közös képet Homerral, vagy Meg és Lisa miről fognak beszélgetni, esetleg cserélnek-e receptet Louisék. „Erről az epizódról a rajongók összes generációja beszélni fog majd” - idézte a Comedy Central a Fox vezérigazgatóját, Kevin Reilly-t. A két ikonikus sorozat várhatóan szeptemberben fog debütálni, elő körön Bartot és Stewie-t barátkoztatják össze, majd a többi szereplő is egymásra talál majd. A Homer család idén megkoronázza az eddigi 25 évadukat, idén kezdik a 26.-at továbbra is töretlen népszerűséggel.

 
Nagyon reméljük, hogy jó dolog fog kisülni a két animáció találkozásából és nem buknak nagyot a készítők. Az egész világ kíváncsi lesz, hiszen többen a Simpson családon nőttünk fel, majd életünkbe lépett a Family Guy szitkomjai. Hajrá!


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.08 (26. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget