Ma 2020. 2. 20, csütörtök, Álmos napja van.

Felmosónyéllel támadt az idős asszonyra

2014.05.19 16:10. - Kovács Janka

A kisújszállási nő élelmiszert és biciklit akart rabolni, de az otthon lévő 64 éves nő rajta kapta. Az idős asszonyra a tolvaj felmosó nyéllel támadt.


A Karcagi Rendőrkapitányság eljárást indított rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt B. Sándorné kisújszállási lakos ellen. A 43 éves nő 2014. május 18-án 5 óra körüli időben a nyitott ajtón bement egy kisújszállási idős nő házába, ahol a folyosón lévő élelmiszereket egy szatyorba pakolta, majd az előszobában talált kerékpárral együtt távozott a házból. A sértett az utcán érte utol a nőt, akivel dulakodni kezdtek, majd a támadó egy felmosó nyéllel fejen ütötte a 64 éves asszonyt és a lopott tárgyakkal elsietett a helyszínről.
 
A rendőrök a bejelentést követően rövid időn belül azonosították és Kisújszállás egyik utcáján elfogták B. Sándornét, akit előállítottak a Kisújszállási Rendőrőrsre. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták az asszonyt, akiről az is kiderült, hogy a rablást megelőző éjszaka egy kisújszállási ház udvaráról egy kerékpárt is eltulajdonított. A rendőrök az ellopott tárgyakat megtalálták és lefoglalták. A nyomozók B. Sándornét őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.
 
- közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.02.19 (7. szám)
Presztízs tél 2019
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget