Ma 2020. 8. 10, hétfő, Lörinc napja van.

Megkezdődött a visszaszámlálás az I. Harcászati és Military Fesztiválig

2014.05.21 09:22. - Kovács Janka

Startlövéssel indította útjára a hagyományőrző katona az I. Nemzetközi Harcászati és Military Fesztivált, ahol három napra téged is besoroznak! Óriási buli a pusztán, ahol te is Rambo lehetsz!


Pénteken kezdődik a Kecskeméttől nem messze lévő Biczó birtokon az I. Nemzetközi Harcászati és Military Fesztivál a gyereknap, a Magyar Honvédelem Napja és a Hősök Napjának állít méltó emléket őrületes buli formájában. Kovács Imre főszervező elmondta, hogy a több mint hétszáz közreműködővel lassan két éve szerveződő fesztivál hétvégéjén 2014. május 23-25 között három jelentős eseményt szeretnének a nagyközönséggel közösen megünnepelni. A pénteki nyitónapon kerül sor a játékos besorozás nem is annyira játékos eseményére, amelyet fergeteges katonai hétvége követ azoknak, akik aktív részesei szeretnének lenni a Hősök Napját, a Magyar Honvédelem Napját és a Nemzetközi gyereknapot ünneplő közönségnek.

Ennek megfelelően a Biczó Birtokon egymással párhuzamosan fognak zajlani a programok a hétvége során. A „besorozott” állománynak a „rendes”

hadikiképzése mellett a három napos Military gyereknap és a nappali programokat követő hajnalig tartó éjszakai zenei programok tehetik felejthetetlenné az első Military Fesztivált.

Kovács Imre kihangsúlyozta, hogy a hétvégén az időjósok szerint kiváló májusi időjárásra van kilátás, így péntek délután 15-órától nyíló fesztiválra „megtelt” tábla kihelyezéséig mindenkit várnak szeretettel.

Végül arra kér mindenkit, hogy folyamatosan nézzenek rá a www.hmfest.hu oldalra illetve a https://www.facebook.com/hmfest.hu oldalukra, ahol a fesztivállal kapcsolatban a legfrissebb információk szerepelnek, illetve ahol a teljes programarzenál közül a gyerekektől a hadi veteránokig mindenki megtalálhatja a számára legjobban tetsző programokat!

 

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.08.05 (30. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget