Ma 2020. 8. 10, hétfő, Lörinc napja van.

Kicserélt rendszám

2014.06.27 13:38. - Kovács Janka

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság bíróság elé állítást javasolt az egyedi azonosító jellel visszaélés és más bűncselekmény miatt indult eljárásban.


A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság eljárást folytatott egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt B. István ellen.
A nyomozás adatai szerint a 42 éves férfit 2014. május 22-én 21 óra 30 perc körüli időben igazoltatták a járőrök Öcsöd belterületén. Az ellenőrzéskor az egyenruhások a férfival szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. Az intézkedés alkalmával a rendőrök azt is megállapították, hogy a jogsértő által vezetett gépjármű hatósági jelzése egy másik személygépkocsihoz tartozik.
A rendőrök B. Istvánt előállították a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságra, ahol a férfi a gyanúsítotti kihallgatása alkalmával a nyomozóknak elmondta, hogy a másik gépjárműhöz tartozó rendszámot korábban ő maga, saját kezűleg szerelte fel.
A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság a férfi ellen az eljárást 2014. június 4-én befejezte, és a keletkezett ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes ügyészség részére.
 
- közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.08.05 (30. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget