Ma 2020. 2. 20, csütörtök, Álmos napja van.

Gyere ki a rétre velem

2014.07.02 16:12. - Kovács Janka

Szeretnél egy jót bulizni a szomszédban kedvenc fellépőiddel? Szeretsz sátorozni a haverokkal? Jókat akarsz csobbanni a hűsítő medencében? Jó lenne kipihenni a vizsgák és munka fáradalmait a barátaiddal néhány napra? Ezt mind megteheted Szolnoktól 41 km-re a mezőtúri East Festen!


,,Gyere ki a rétre velem, ott zöld a fű és süt a Nap…” , így csalogat mindenkit az East Festre, az idei egyik fellépő, a Fish slágere is.

  A 2012 óta minden nyáron megrendezésre kerülő East Fest idén is megnyitja kapuit Mezőtúron. A megszokott helyen várják a fesztiválozni vágyókat 2014. július 31-től augusztus 2.-ig.

Az elmúlt három évben a folyamatosan fejlődő fesztivál saját stranddal, sörrel, táborhellyel, és persze rengeteg népszerű fellépővel várja a bulizókat. Mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelő koncerteket. Az idei East Festen tombolhatunk Brainsre, Alvin és a Mókusokra, Belgára, Subscribera, Fishre, Ossianre, Depresszióra, Zorallra, Roadra, Quimbyre. De ott lesz még a Punnany Massif, a Hősök, Akkezdet Phiai, Andro és még nagyon sok szuper előadó.

De az East Fest a szórakoztatáson kívül küldetésének tartja, hogy minél több ember figyelmét hívja fel a legégetőbb társadalmi problémákra: a fesztivál egy Civil faluval is előrukkol, ahol az egészségüggyel, sporttal, egészségmegőrzéssel, környezetvédelemmel, természetvédelemmel, ifjúsággal, vallással, hittel, hagyományőrzéssel, szórakoztatással, kikapcsolódással, kultúrával foglalkozó civil szervezetek is megtalálhatóak lesznek.

De nem csak a környező városokból érkeznek fesztiválozók. Az East Fest a távoli rajongókra is gondolt hiszen Arad, Győr, Nyíregyháza, és Szabadka lakosai ingyen bérletet igényelhetnek.

 

Ha voltál már az East Festen most se hagyd ki, ha még nem voltál, kezd idén! Gyere mert garantáltan Zorall lesz.

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.02.19 (7. szám)
Presztízs tél 2019
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget