Ma 2020. 4. 1, szerda, Hugó napja van.

Hatalmas bulit csapott a V2 Bikers a Tiszai hajósok terén

2014.07.27 17:19. - Kovács Janka

Idén is több százan tomboltak a Tábortűz Motorosokkal bulin, ahol fellépett a P. Mobil, de szétdriftelte a Szapáry utat Hagyó Tamás és Palatinusz Attila is.


Kattints a képgalériáért!

Már harmadik alkalommal várta az Aba-Novák Kulturális Központ szervezésében a Tiszaparti Nyár keretén belül a V2 Bikers Szolnoki Motorosok Baráti Köre a szolnokiakat egy vérbeli motoros bulira. A benzin már a gyerekek vérében is megvan, 33 pici „easy rider” versenyzett az nemrégiben átadott Tisza-parti sétányon műanyag gyerekmotorral. Volt olyan vérbeli kis motoros, aki AC/DC-s pólóban nyomta le a néhány métert.

A gyerekek felvonulása után  a nagy vasak is megmutatták magunkat, vagy 100 motor robogott végig a városon, hívogatva a streetfighter és kaszkadőr bemutatóra. Hagyó Tamás és Palatinus Attila hajmeresztő driftjeitől mindenki hüledezve fogta a fejét, de később megértettük, hogy ők profik és nincs mitől tartani. A két srác már gyermekkoruk óta csinálják, Hagyó Tamás pedig kaszkadőrként is dolgozik: a gumifüstös szombat délután édesapja fel is gyújtotta őt, persze nem haragból.

Az esti koncert többszáz embert vonzott, egy emberként tombolt a tömeg a P. Mobil kétforintos dalára, de az új lemezükről is játszottak dalokat. Sajnos Schuszter Lóránt betegség miatt nem tudott jelen lenni, innen is jobbulást kívánunk neki.

Jövőre még nagyobb bulival várja majd Szolnokot a V2 Bikers Szolnoki Motorosok Baráti Köre, hogy a nyár leghangosabb és legmerészebb estjét tartsák meg.


Kattints a képgalériáért!

A driftek képeit itt nézheted meg!

 


Fotó: Bezerédi Tamás, Kollár CsabaHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.04.01 (13. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget