Ma 2020. 6. 4, csütörtök, Bulcsú napja van.

Bódult állapotban vezette a kocsit, villanyoszlopnak ment a nő

2014.07.31 11:32. - Kovács Janka

Először egy másik autóval ütközött össze, ahonnan elhajtott, majd egy villanykarónak ment neki. Bódult állapotban volt a 33 éves nő, aki vezetési képességre hátrányosan ható szer befolyása alatt állt.


A nyomozás adatai szerint a 33 éves szolnoki nő 2013. december 12-én 10 óra 50 perc körüli időben személygépkocsival közlekedett Szolok belterületén, a Városmajor úton. Haladása során nem tett eleget jobbra tartási kötelezettségének, melynek következtében érintőlegesen ütközött egy vele szemben közlekedő személygépkocsival, melynek visszapillantó tükre letört. A nő az ütközés után megállt, majd a kár rendezése nélkül továbbhaladt a Zagyva híd irányába. A 33 éves nő ezt követően Szolnok egyik utcájában villanyoszlopnak üközve állt meg.
A nyomozás során kirendelt igazságügyi szakértő megállapította, hogy a gépkocsi vezetője vezetési képességre hátrányosan ható szer befolyása alatt vezette a gépjárművet. G. Judit gyanúsítotti kihallgatása alkalmával elismerte felelősségét a rendőröknek.
A Szolnoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a nyomozást 2014. július 22-én befejezte, és az ügy keletkezett iratait vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészség részére.
 
- közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkaőitánság


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.06.03 (21. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget