Ma 2018. 12. 13, csütörtök, Luca napja van.

Nemcsak a Gulyásfesztivál Szépét keressük!

2014.08.06 09:02. - Kovács Janka

A hagyományoktól eltérően idén nemcsak a Gulyásfesztivál Szépét választjuk meg: keressük Miss és Mr Fesztivált, a Suzuki Alfa Arcát, a Gulyásfesztivál legszebb édesanyját és lányát is. Jelentkezz az előválogatóba!


A Dalma Dance Club, a Suzuki Alfa és a Szolnoki Napló idén nemcsak a Gulyásfesztivál Szépét keresi. A már hagyománnyá vált szépségversenyre minden évben egyre több a jelentkező, idén lehetőséged lesz, hogy te legyél vagy Suzuki Alfa Arca, vagy a Gulyásfesztivál legszebb édesanyja és lánya, de a kicsik a Miss és Mr Fesztivál címért is indulhatnak. Tehát kicsik is nagyok, legyetek Ti a legbüszkébb fesztiválozók!

Jelentkezési határidő: szeptember 9.!


Kategóriák és nevezési feltételek:

Miss és Mr Fesztivál:
                Azon 8 és 14 éves lányok, illetve fiúk jelentkezését várjuk, akik büszkén viselnék a legkisebbeknek járó elismerést és boldogan vennék át a játékbolt ajándékait, a vadonatúj ruháikat és a további meglepetéseket. Az utcai ruhás forduló után a három legszebb kislányt és a három leghelyesebb kisfiút választjuk ki.
Nevezés: Küldje el gyermeke fényképét a gulyasszepe@szolnokinaplo.hu e-mail címre, illetve, hogy mikor született, hova jár iskolába, mi a kedvenc szabadidős foglalkozása és azt, hogy ki a gyermek példaképe!

Gulyásfesztivál Szépe:
                 A Gulyásfesztivál hagyományos szépségversenye ismét várja a 15 és 22 éves lányok jelentkezését, akiknek egy póló-rövidnadrágos és egy bikinis fordulóban kell megmutatniuk magukat. A nyereményük nyaralás, ékszer és a tavalyi évhez hasonlóan számos ajándék lesz!
Nevezés: Küldd el a gulyasszepe@szolnokinaplo.hu e-mail címre a nevedet, születési dátumodat, telefonszámodat, e-mail címedet, azt, hogy hova jársz iskolába vagy hol dogozol, ki a példaképed, mi a kedvenc szabadidős foglalkozásodat és természetesen a legjobb fényképedet!

Suzuki Alfa Arca:
                A Suzuki Alfa szeretné, ha a legszebb Jász-Nagykun-Szolnok megyei hölgy lenne egy éven keresztül az autókereskedés arca és természetesen a rendezvények színvonalát szépségével emelné. A korhatár 23 év fölött van, a versenyen pólóban és rövidnadrágban, majd bikiniben kell megmutatni a bájakat. A győztesnek választott hölgy a Suzuki Alfa Arca címet viselheti egy éven keresztül, de az autókereskedés különböző ajándékokkal is elhalmozza majd.
Nevezés: Küldd el a gulyasszepe@szolnokinaplo.hu e-mail címre a nevedet, születési dátumodat, telefonszámodat, e-mail címedet, azt, hogy hova jársz iskolába vagy hol dogozol, ki a példaképed, mi a kedvenc szabadidős foglalkozásodat és természetesen a legjobb fényképedet!

Gulyásfesztivál legszebb édesanyja és lánya:
                A Gulyásfesztivál legaranyosabb szépségversenye lesz, hiszen azokat az édesanyákat és lányaikat keressük, akiken a legjobban látszik a szeretet és az összhang, nem mellesleg nagyon is hasonlítanak egymásra. Itt korhatár nincs, az utcai ruhás forduló után viheti el a győztes a hosszú hétvégi pihenést, az ékszerutalványt és a meglepetés ajándékokat.
Nevezés: Küldjön egy közös képet a lányával a gulyasszepe@szolnokinaplo.hu e-mail címre a nevüket, legkedvesebb közös tevékenységüket és a legjobb közös történetüket, illetve azt, hogy miért büszke a lányára és azt, hogy a lány miért büszke édesanyjára!


Csatlakozz a Facebook-on is!

Médiatámogatónk: Aktív rádió  


Az verseny menete:
Az indulók fényképeire a Szolnoki Napló Facebook oldalán lehet szavazni, az egyes kategóriánként legtöbb like-ot kapottak jutnak tovább. A továbbjutottakat szeptember 8-án értesítjük e-mailben. A nevezési díjat csak a továbbjutottaknak a helyszínen kell fizetni.

 

További részletek:
A 18 év alatti résztvevőknek szükséges a helyszíni írásos szülői beleegyezés.
A Suzuki Alfa Arca és a Gulyásfesztivál Szépe kategóriák versenyzőinek a reklámpólót biztosítjuk.
A továbbjutottak nevezési díjai: Miss és Mr Fesztivál – 1000Ft; Gulyásfesztivál Szépe – 2500Ft; Suzuki Alfa Arca – 2500Ft; Gulyásfesztivál legszebb édesanyja és lánya – 3000Ft (az édesanyának és lányának együttesen)Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.12.05. 48.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 2. szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget