Ma 2020. 7. 14, kedd, &Őrs napja van.

Pénteken Szolnokon fociznak a celebek a Csemete Alapítványért

2014.08.06 10:00. - Booster

Szeged volt az első, Szolnok lesz a második helyszíne annak a nyolcállomásos programnak, amivel a szervezők felhívják a figyelmet az idei Bajnokok Ligája sorozatra és a fenntarthatóságra: az országjáró rendezvény állomásaira elektromos autóval érkeznek. Nem mellékesen a focival a Csemete Alapítványt is segítik. A Szolnoki Napló mellett az Aktív Rádió és a Szolnok Tv munkatársai is részt vesznek a küzdelemben.


A péntekesti mérkőzésen Szolnokon lesz Pantl Péter, a Playboy főszerkesztője és Stefano Favaro, Talmcsi Gábor egykori menedzsere fog a helyi médiaválogatott -Aktív Rádió, Szolnok Tv, Szolnoki Napló - ellen játszani Debreczeni Zita bíróként való közreműködésével augusztus 8-án Szolnokon, a Széchenyi lakótelepen lévő műfüves pályán 20.00-kor. Belépő nincs!

Bochkor Gábor és Talmácsi egykori menedzsere is a Csemete alapítványért focizott. Fotó: Schmidt Andrea (galéria)

Szolnok a második helyszíne annak a nyolcállomásos programnak, amelyben a szervezők a Csemete alapítványt segítik, illetve az energiafogyasztást próbálják ésszerűsíteni. Amellett, hogy a fenntarthatóság jegyében elektromos autóval érkeznek a meccsekre, olyan labdával játszanak, mely áramot termel. A celebek és a szolnoki médiaválogatott, az Aktív Rádió, a Szolnok Tv és a Szolnoki Napló csapatának közös mérkőzésének célja, hogy olyan gyermekeknek segítsenek, akiknek otthonában nincs vagy hiányos az áramellátás körülményeik miatt. A Soccket labda harminc perc játékkal három órányi áramot állít elő, ezzel egy lámpát üzemeltetve, mely segít a tanulásban. A meccs végén minden játékos és minden gól támogatást ér, amely az említett alapítványt segíti.

Bochkor Gábor és Talmácsi egykori menedzsere is a Csemete alapítványért focizott. Fotó: Schmidt Andrea (galéria)


A jó hangulatú, kétszer 30 perces szegedi összecsapást a Szegedi Médiaválogatott nyerte 7–6-ra, a meccs gólját lapunk sportrovatvezetője, Süli Róbert szerezte jobb lábbal, kapásból - írta a delmagyar.hu

 

Fotók: DélmagyarHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.08 (26. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget