Ma 2020. 8. 10, hétfő, Lörinc napja van.

Debrecenben játssza Európa Kupa-meccseit a Szolnoki Olaj

2014.09.01 16:18. - Kovács Janka

A debreceni Főnix Csarnokban játssza hazai Európa Kupa-mérkőzéseit a Szolnoki Olaj férfi kosárlabdacsapata.


    A klub honlapjának hétfői tájékoztatása szerint a döntést Tóth Zoltán ügyvezető jelentette be hétvégén, a III. Szolnoki Olaj KK Szurkolói Családi és Sportnapon.
    "Sajnos minden törekvésünk ellenére nem sikerült meggyőzni a versenysorozatot kiíró ULEB-et arról, hogy a nyáron tovább bővített csarnok megfelel az előírásoknak" - mondta Tóth Zoltán, hozzátéve, a szerdai Magyarország-Csehország Eb-selejtező felvételét elküldték a szervezőknek, hogy ők is láthassák: biztonsággal el tudnak helyezni 2500 nézőt. Ennek ellenére szinte biztos, hogy Debrecenben kell lejátszaniuk az öt hazai csoportmérkőzésüket. 
    "Ez nagyon rosszul érinti a szurkolókat és a klubot is, hiszen nem várható el, hogy hétköznap este a szolnoki szurkolók megtöltsék a Főnix Csarnokot. Természetesen a klub lehetőségeihez mérten segíteni fog a szurkolóknak az utazásban" - közölte az ügyvezető.
    Az áprilisban a kontinentális harmadik vonalnak számító Eurochallenge Kupában negyedik helyen végzett Tisza-partiak a második számú sorozatnak tekintett EK mellett idén is a regionális Adria Ligában indulnak. Utóbbi kiírásban a szerb Partizan elleni mérkőzéssel kezdődik a szezon október 4-én.
 
MTI


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.08.05 (30. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget