Ma 2020. 8. 15, szombat, Mária napja van.

Múzeumok Őszi Fesztiválja Szolnokon is

2014.10.03 07:45. - Kovács Janka

A Múzeumok Őszi Fesztiválja programsorozatba a szolnoki Damjanich János Múzeum már évek óta részt vesz, idén is színes kulturális programokkal várják a művelődésre éhes látogatókat.

Hirdetés

E hétvégén, okótber negyedikén a „Tabáni Randevú” nyitja a fesztivált, ahol a tabáni tájházban a régi tabáni lakosokkal lehet találkozni és izgalmas történeteket ismerhetünk meg a város legmesésebb részéről.

Október 10-én, pénteken a „Tanárok Éjszakája” lesz az előadások témája: múzeumpedagógiai expón vehetnek részt nemcsak a tanárok a Damjanich János Múzeumban.

Október 26-án a „Nagy rajzolás” következik a programok kavalkádjában, ahova kicsiket és nagyokat egyaránt rajzolni várnak a Szolnoki Galériában, de kiállítást is rendeznek az elmúlt 5 év alkotásaiból.

November 10-én, pénteken a „Nekünk 80!” rendezvénnyel ünnepli a múzeum és a Verseghy Ferenc könyvtár a közös születésnapját.

„Alma a fa alatt” címmel november 8-án hagyományos őszbúcsúztató programmal zárul a keulturális sorozat Szolnokon, ahol almás mesével, kézműves foglalkozásokkal és ahogyan azt már a korábbi években is megszokhattuk, táncházzal vár a Damjanich János Múzeum.Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.08.12. 31.szám
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget