Ma 2017. 11. 22, szerda, Cecília napja van.

Ez a Mekis húspogácsa

2014.10.15 11:13. - Kovács Janka

Bizonyára számos városi legendát hallottunk már, hogy rejtélyes módon miért miért tűnik úgy, hogy nem romlik meg a többhetes hambink. A Meki beengedte a sajtót a gyárba. VIDEÓ


A kaliforniai gyárban évente 1800 tonna húst dolgoznak fel minden nap, de a gyorsétteremláncnak 35 ezer üzeme van szerte a világon, ezekben pedig valódi csirke vagy marhahúsból készítik a húspogácsákat, ellenben a legendákkal, miszerint ember és patkányhússal bélelik ki a hamburgerzsömléket. Hét évig azonban adagoltak azodikarbonamidot a húspogácsákhoz, és a zsömlék a mai napig tartalmazzák ezt az anyagot, amit amúgy jógamatracok gyártásánál is használnak. Ez a vállalat szerint azonban nem azt jelenti, hogy műanyag volna az ételben, és hangsúlyozzák: termékeik minden élelmiszer-biztonsági előírásnak megfelelnek.







Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2017.11.15. 45.szám
Presztízs magazin 2017. IV. évfolyam 3.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail



 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget