Ma 2020. 9. 29, kedd, Mihály napja van.

A Jaguártól kapott díjat a Segura

2014.10.21 17:08. - Kovács Janka

A spanyol tulajdonú, valenciai székhelyű családi vállalkozás, a Grupo Segura vezetősége a napokban (október 21.-én) vehette át legfrissebb elismerését a szolnoki leányvállalatánál megrendezett Díjátadó ünnepségen. A cégcsoport egyik legnagyobb tekintélyű ügyfelétől, a  Jaguar Land Rover-től kapott kitüntetés, „JLRQ Award” díj a vállalat spanyol és magyar termelő egységeinek minőségi területen nyújtott kiválóságáért kapta.


A mostani elismerés mellett az előző két évben a Segura Csoport elnyerte a Ford World Excellence Award Gold és Silver elismerését is.
 
Az ünnepségen a helyi hatóságok és országos szintű reprezentációs szervek vettek részt mint a HIPA, MAGE, a Spanyol Nagykövetség, a szolnoki Polgármesteri hivatal és Ipari Park ahol a Jaguar Land Rover legújabb autóit is megtekinthették. 
 
 
A Grupo Segura magyarországi gyáregysége
A valenciai székhelyű spanyol családi vállalkozás, az F. Segura Csoport mintegy három évtizede tervez és gyárt számos autómárka - például a Ford, a Volvo, a Land Rover, a Volkswagen és a SEAT - számára motorhoz és autókarosszéria-elemekhez tartozó fém alkatrészeket.
A vállalat egyetlen külföldi üzeme, az F.Segura Hungária Kft a szolnoki  Ipari Parkban található, 2009-ben kezdte meg működését. A 12.000 m2-nyi területen préselési, hegesztési és logisztikai terület, valamint raktár került kialakításra. A gyárban az Európában egyedülálló 2000 tonnás transzfer prés mellett progresszív prés, továbbá korszerű félautomata és automata hegesztőrobot működik. A gyártási tevékenységet jól képzett mérnökség és minőségbiztosítási osztály támogatja.
 


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.09.23. (37.szám)
Presztízs magazin 2020. ősz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget