Ma 2020. 8. 9, , Emőd napja van.

Már csak két nap és megkóstolhatják a Szolnoki Napló tortáját

2014.11.06 11:23. - Kovács Janka

Hamarosan elkészül és szombaton már kóstolásra kerül a Szolnoki Napló születésnapi csokitortája a III. Csokoládéfesztiválon.


A Szolnoki Napló 11. születésnapjának alkalmából csokoládétortával kedveskedik a III. Csokoládé Fesztivál látogatóinak. A tortát szombat délelőttől lehet majszolni, míg a csokoládé fesztivál színes programjai között sétálunk. A III. Csokoládé Fesztiválon számos különlegességgel várnak a szervezők, ami nem csupán egy gasztronómiai rendezvény, de összművészeti kulturális program is. A kézműves csokoládémanufaktúrák és édességkészítő mesterek bemutatkozásán túl, nemzetközi csokoládétalálkozó, és a kultúra édes pillanataival képzőművészeti kiállítás, filmbemutatók, improvizációs színházi produkciók, várják az érdeklődőket. A legkisebbek pedig a „Csokigyárba” is ellátogathatnak. Molnár Lajos Milán, az Aba-Novák Kulturális Központ igazgatója úgy fogalmazott, ez a rendezvény lesz a kultúra és csokoládé találkozója, hiszen a csokoládé elkészítése mellett egy kulturális környezetben jelenik meg mindenki kedvenc édessége.

A programok már pénteken elkezdődnek, itt lesz Zórád Ernő grafikusművész, a ceruza és az ecset mestere; bemutató órát tart a Nem Nokedli klub; a 30 éves Népművészeti Egyesület kiállításmegnyitója is a programok közt szerepel; emellett táncbemutatót és táncházat is tart az Experidance társulat is, de számos kiállítás, beszélgetés is várja az érdeklődőket.
 
A születésnap alkalmából egy tortát készítettünk Önöknek, a Szolnoki Napló olvasóinak: a 11. születésnap alkalmából egy szelet csokoládétortával szeretnénk megkínálni 2014. november 9-én a III. Csokoládé Fesztiválon!


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.08.05 (30. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget