Ma 2020. 7. 6, hétfő, Csaba napja van.

Sztepptáncban elevenedik meg Michael Jackson

2014.11.10 11:33. - Kovács Janka

November 29-én Szolnokra érkezik az új szuperprodukció, a Catherine Gallagher’s Michael Jackson ALIVE, a közép-európai turnénk keretein belül. Milyen műsort rejt ez a kecsegtető név? Hogyan képzeljük el az ír sztepp és a halhatatlan pop fúzióját? Erre ad választ Privitzer Máté, az ALIVE marketing menedzsere.

Hirdetés

„A Queen of the Dance produkció után Catherine Gallaghert egész Európa úgy ismeri, mint az ír sztepp királynőt. Ehhez a friss, dinamikus és pezsgő személyiséghez párosul Michael Jackson, a King of Pop időtálló stílusa és zenéje. 
A show a pop-király emléke előtt tiszteleg. Az önmagában is lebilincselő táncot a professzionális látvány- és hangtechnika teszi feledhetetlenné. A tánc és a zene mellett fontos szerepet kap a film, hiszen a színpadi LED-falon a megszokott grafikus és animált anyagokon túl kisfilmeket is láthatnak majd a nézők. Ha hasonlítani szeretném valamihez a produkciót, olyan ez, mintha egy 4D moziba ülnénk be, de az extra hatások nem technikai megoldások által jutnak el a nézőkhöz, hanem valóban a szemük előtt játszódik le a film.
Ez egy olyan élmény, amit egyszer mindenkinek látnia kell. A hangulat, a látvány, az érzés, ami ilyenkor a nézőtéren tapasztalható, egyszerűen hihetetlen. Ilyen előadást garantáltan nem találhatnak itthon egyetlen színház repertoárjában sem.”
Összefoglalva tehát: 2014. november 29. Szolnok, Aba-Novák Agóra Kulturális Központ, Catherine Gallagher’s Michael Jackson ALIVE.
 


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.01 (25. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget