Ma 2020. 8. 3, hétfő, Hermina napja van.

A szolnoki Liga Szakszervezetek is tüntetnek

2014.12.15 12:44. - Kovács Janka

Az országban 62 helyszínen zajlik a Liga szakszervezetek tüntetése, Szolnok külterületén, a 4-es számú főúton demonstrálnak.


Képgaléria itt!

Harminchárom kocsi áll a 4-es számú főút Szolnok felé tartó szakaszán, mind a Liga Szakszervezetek plakátjaival és zászlójával. Szolnokra eredetileg két tüntetést is szerveztek, de az összevonás mellett döntöttek a szervezők, így a Törökszentmiklós külterületén, a 4-es számú főút 111,2. kilométerszelvénye és 112. kilométerszelvénye közötti szakaszra tervezett forgalomlassító demonstráció elmaradt. 

- Elsősorban tiltakozunk a korkedvezményes nyugdíj eltörlése, a béren kívüli juttatások adóterheinek növekedése ellen, valamint az új Munka Törvénykönyve munkavállalók érdekében történő felülvizsgálatával kapcsolatban. A demonstrációnknak nem az a célja, hogy az autóval közlekedőket akadályozzuk, hanem, hogy kiálljunk a munkavállalók védelmében és érdekében - mondta Pintér Janka, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Liga Szakszervezet szakmai szervezője.

A nyolc szolnoki szervezet előreláthatólag délután 15.30-16.00-ig tartja a demonstrációt. 
 
Korábban írtuk: http://szolnokinaplo.hu/2014/12/15/elmarad-az-egyik-forgalomlassito-demonstracio/ - technikai információk a hétfői, 4-es számú úton történő demonstrációról.


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.29 (29. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget