Ma 2020. 5. 26, kedd, Fülöp napja van.

Dolgozd le a karácsonyi kilókat!

2014.12.15 09:40. - Kovács Janka

A karácsonyi ünnepek alatt akarva-akaratlanul mindenki felszed néhány kilót: ki tudna ellenállni a friss bejgli illatának, vagy a halászlé piros színének, a rokonok pedig megsértődnek, ha nem szedünk még. A kilókat viszont számos módszerrel lehet lefaragni! (x)


(Pr cikk)

Nem tudod, mit vegyél barátaidnak, családtagjaidnak karácsonyra? Vásárolj nekik ajándékutalványt, amivel kedvezményesen formálhatják izmaikat és mozgásra bírhatod őket.

A Sztár Fitnesz is készül az ünnepekre, ünnepi nyitva tartással várja a karácsonyi felszedett kilóktól megszabadulni vágyókat. Mivel karácsonykor keveset mozgunk, csak a Reszkessetek betörőket nézzük, vagy a rokonokkal tartunk egész napos sütizést, így 2000-2500 lenne az ajánlott kalóriabevitelt az ünnepek alatt túlteljesítünk - egy felmérés szerint inkább 6000 kalóriát fogyasztunk el. A karácsonyi menüvel, plusz az alkohollal akár 2 kg-ot is hízhatunk egy hét alatt, pedig a Sztár Fitnesz néhány tippjének betartásával mi nem hízhatunk!
- Főétkezéseknél csökkentsük az adagokat, kisebb tányérra kevesebbet szedjünk!
- Az agynak 15 percre van szüksége ahhoz, hogy feldolgozza a jóllakottság érzését, így ha csak a szemünk kívánja, mondjunk le róla!
- A sok süti helyett válasszuk a gyümölcsöket!
- Ne üres hassal menjünk vásárolni, mert több mindent pakolunk a kosárba, mint amennyire szükségünk lenne.
- Különösen óvatosnak kell a karácsonyi, ünnepi partik kínálatával, hiszen a kis falatkák, aperitifek gyakran valóságos kalóriabombák.

Természetesen alkalmat is kell teremteni a mozgásra. Otthon talán elcsábulnánk a sok finomságnak, de a Sztár Fitneszben kőkemény edzéssel szabadulhatunk meg a kilóktól. December 24. és 25-én zárva találjuk a kedvenc konditermünket, de 26-án már reggel 8.00 és délután 16.00 között a mozgásnak szentelhetjük a napunkat. A két ünnep között a megszokott nyitva tartással vár minket a Sztár Fitnesz, majd az év utolsó napján, december 31-én 8.00-16.00-ig egy utolsó edzéssel zárhatjuk az évet. Január 1-én zárva tart a kondi, de másodikától a megszokott nyitva tartással áldozhatunk a mozgás oltárán. Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.05.20 (19. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget