Ma 2019. 1. 21, hétfő, Ágnes napja van.

Befejeződött a nyomozás a szolnoki szatír ellen

2015.01.28 16:19. - Kovács Janka

Befejeződött a nyomozás az ellen a "szolnoki szatír"-ként elhíresült férfi ellen, aki 2014. június 28-án Szolnok városában két nőt is megtámadott.

Hirdetés

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság, Bűnügyi Osztálya eljárást folytatott szexuális erőszak bűntett és szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt N. Zsolt szolnoki lakos ellen. Mint arról korábban hírt adtunk, a 27 éves férfi 2014. június 28-án az esti órákban a szolnoki vasútállomás környékén megzavart egy hölgyet, majd szexuális indíttatásból megtámadott egy fiatal lányt.
A szolnoki rendőrök a bejelentést követően azonnal megkezdték az ügy felderítését és az ismeretlen felkutatását. A nyomozók 2014. július 2-án azonosították, majd Szolnokon elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható N. Zsolt 27 éves helyi lakost. A rendőrök a fiatalembert gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették. A Szolnoki Járásbíróság 2014. július 4-én elrendelte a terhelt előzetes letartóztatását.
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság a nyomozást befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a napokban a Szolnoki Járási Ügyészségnek megküldte.
 
- közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság
 
Képünk illusztráció.


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.01.16. 2.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 4.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget