Ma 2020. 8. 15, szombat, Mária napja van.

Szolnoki az év fiatal mendzsere

2015.03.03 11:33. - Kovács Janka

A szolnoki Szűcs Gabriella, BI-KA Logisztika Kft. ügyvezetője lett 2015-ben az év fiatal menedzsere.


2015. február 28-án este, immáron 21. alkalommal került sor a vállalatok, non-profit szervezetek és a közszféra felsővezetőinek egyik legrangosabb éves társadalmi rendezvényére, a Menedzserbálra és Díjátadó Gálára. A Budapest Marriott Hotelben megrendezett eseményen adták át a Menedzserek Országos Szövetsége nevében az Év Menedzsere 2014. és az Év Fiatal Menedzsere 2014. díjakat. Idén az Év Fiatal Menedzsere a szolnoki BI-KA Logisztika Kft. ügyvezetője, Szécsi Gabriella lett.
 
A 2000 óta évente meghirdetett Év Fiatal Menedzsere díjra olyan 35 évnél fiatalabb magyar menedzserek, vállalatvezetők pályázhattak, akiknek meghatározó szerepük van vállalatuk irányításában és sikereiben, valamint az elmúlt időszakban kimagasló vezetői teljesítményt nyújtottak.
 
Szécsi Gabriella több mint 10 éve tölt be különböző vezetői tisztségeket a BI-KA Logisztika Kft-nél. 2013-tól a vállalat ügyvezetőjeként kiemelkedő szerepe van abban, hogy az egykori kis családi vállalkozás napjainkra a szolnoki régió piacvezető szállítmányozó és logisztikai szolgáltatójává fejlődött. Ügyvezetése óta a társaság eredményeire és elhivatott, magas színvonalú tevékenységére a megyei és az országos szervezetek is egyre inkább felfigyelnek, az elmúlt években többek között az Üzleti Etikai Díjjal, a Családbarát munkahely és a MagyarBrands címmel gazdagodott a középvállalat.


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.08.12. 31.szám
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget