Ma 2020. 7. 15, szerda, Henrik napja van.

A Jobbik számos kérdést tesz fel az M4-es autópályával kapcsolatban

2015.04.07 13:46. - Kovács Janka

Baráth Zsolt, a Jobbik megyei közgyűlési képviselője szerint számos megválaszolatlan kérdés van az M4-es autópálya építése körül. Ő nem az autópálya ellen, hanem mellett volt, mikor még nem derült ki, milyen súlyos összeget emészt majd fel.


A Jobbik is felháborodott az M4-es autópálya 4 milliárd forint / kilométeres árán. Most, hogy leállították a építését és egymásnak ellentmondó hangok érkeznek a kormánypárt részértől, számos kérdés merült fel a szolnoki Jobbikban is. Baráth Zsolt pénteki sajtótájékoztatóján elmondta, ő annak idején támogatta az autópálya építését, habár inkább a 4-es út autópályává építését szorgalmazta volna. Baráth Zsolt decemberi sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy az órási építési költségek miatt korrupciógyanús az ügylet, de nem érte meglepetésként, mikor kiderült, kartellgyanúval állunk szemben. Szerinte az, hogy az EU leállította az M4-es építését, annak a felelőssége a magyar kormányt terheli. 
Baráth Zsolt szeretné tudni, hogy az M4-es ügyében kié a felelősség; hogy mi lesz az ott dolgozó munkásokkal és családjukkal; hogy mi lesz azon utakkal, amiket az építkezés során tönkretettek a teherautók. Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.08 (26. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget