Ma 2020. 7. 5, , Sarolta, Emese napja van.

Kun-Mediátor - Ügyvéd: minden károsult tegyen feljelentést

2015.04.22 11:43. - Kovács Janka

Minden károsult tegyen feljelentést, akkor kap teljes körű tájékoztatást a rendőrség a kárösszegről - tanácsolta Dobrossy István ügyvéd a Kun-Mediátor üggyel kapcsolatban tartott tájékoztatón megjelent érintetteknek kedd délután a karcagi városházán.

Hirdetés

    Az ügyvéd az MTI-nek elmondta: felvette vele a kapcsolatot Kemecsei László, a Kun-Mediátor Szolgáltatói Kft. résztulajdonosa, a cég körözés alatt álló ügyvezetője, Dobrai Sándorné veje, aki sokat próbál segíteni munkájában, hogy a több száz károsult visszakapja pénzét. Dobrossy István korábban az MTI-nek azt mondta, hogy 5 és 20 milliárd forint között lehet a kárösszeg.
    A rendőrség múlt kedden tette közzé: sikkasztás bűntettének gyanúja miatt nyomozást indított, miután a vállalkozás karcagi fiókjában többen nem jutottak hozzá befektetésükhöz. A feljelentők az átlagosnál magasabb kamat reményében helyezték el megtakarításaikat a kft.-nél. 
    A Kun-Mediátor Szolgáltatói Kft. fő tevékenységként utazási irodaként működött, utazásközvetítéssel foglalkozott, de pénzváltást is folytatott, bár pénzügyi tevékenységre nem volt engedélye. Az MNB jogosulatlan pénzügyi szolgáltatás gyanújával piacfelügyeleti vizsgálatot indított a cégnél. 
    A társaság utazásszervezői és utazásközvetítői tevékenységre vonatkozó engedélyét pénteken vonta vissza a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal. Dobrai Sándornét, a Kun-Mediátor Szolgáltatói Kft. ügyvezetőjét továbbra is körözi a rendőrség.
 
MTI


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.01 (25. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget