Ma 2020. 9. 29, kedd, Mihály napja van.

Robbantással akart véget vetni közös életüknek

2015.05.29 13:59. - Booster

Előzetes letartóztatásba helyezték a szandaszőlősi robbantót. (Videóval!)

 


Gázrobbanás történt 2014. december 31-én hajnalban Szolnok-Szandaszőlős egyik családi házában. A mentőszolgálat munkatársai három sérültet szállítottak el a felrobbant épület romjai közül. A detonáció következtében a férfi és élettársa, valamint a nő gyermeke is súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság - az elsődleges tűzvizsgálati vélemény alapján - emberölés kísérlet bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást az ügyben ismeretlen tettes ellen.

 

A rendőrök a nyomozás során számos tanút hallgattak ki, szakértői véleményeket szereztek be és adatokat, információkat elemeztek. Ezek eredményeként 2015. május 27-én emberölés kísérlet bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták az egyik sérültet, P. Gréta szolnoki lakost. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a 34 éves nő megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy az év utolsó napján a bérelt családi házban az egyik gázcsövet megrongálva akart véget vetni közös életüknek.

 

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság előterjesztésére a Szolnok Járásbíróság 2015. május 29-én előzetes letartóztatásba helyezte a 34 éves nőt.

 

forrás: police.huHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.09.23. (37.szám)
Presztízs magazin 2020. ősz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget