Ma 2020. 2. 17, hétfő, Donát napja van.

Hamarosan próbálnak az éjszakai streetfighter show-ra

2015.07.03 15:41. - Kovács Janka

Július 18-án, szombaton ismét Tábortűz Motorosokkal! Szolnok kedvenc motoros rendezvénye idén valóban nagy durranás lesz: az éjszakai streetfighter show kipufogókból kicsapó lángnyelvet és az autóból kilövellő tűzijátékot takar.


Péntek délután látogatott el az éjszakai streetfighter show helyszínére a négy profi: Palatinus Attila, Hagyó Tamás, Szöllősi Péter és Csáki Gyula. Aki ismeri őket, vagy találkozott már velük, az tudja, a helyszín bejárása nem telhetett el poénok és nevetés nélkül. Nos, a mutatványok bátorságához nem kis adag humor és kurázsi is kell, talán földi halandók biztosan nem mernék megcsinálni azt, amit ők.

- Hamarosan megkezdjük a próbákat, de előtte természetesen felmérjük a terepet. Ekkora területen biztonságosan megcsinálhatjuk a show-t, semmilyen akadálya nem lesz – fogalmazott Szöllősi Péter. A belvárosi szakaszon, ami a Baross-Szapáry kereszteződéstől egészen a volt Matáv sarkáig tart majd, gumiégetés, egykerekezés is lesz, de éjszakai show keretében. Ehhez nagymennyiségű pirotechnikai eszközökre lesz szükség, de a biztonság érdekében egy szakember is lesz a csapatban. Csáki Gyula már öreg rókának számít az éjszakai show-k területén, hamarosan már ő is beszerzi a szükséges anyagokat.

Hasonló éjszakai streetfighter show-t még csak a Kunmadarasi Gyorsulási versenyen láthattunk, ott a tapsoló, sikító tömeg igazán élvezte a bemutatót.Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.02.12 (6. szám)
Presztízs tél 2019
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget