Ma 2020. 7. 14, kedd, &Őrs napja van.

Cirkuszi előadás leukémiás és hátrányos helyzetű gyermekekért

2015.07.28 09:34. - Kovács Janka

Szolnokra látogat az a cirkusz, ami bevételének egy részét a leukémiás gyerekek gyógyulására fordítja, de minden előadására ingyenesen látogathatnak el a hátrányos helyzetű kicsik.


Amerikai-magyar társulattal dolgozik a Circus las Vegas Show, akik szerdától Szolnokon várják a nézőket. De ez nem egy hagyományos cirkusz: a társulat amerikai tagjai hozták az ötletet a tengerentúlról, hogy ne csak saját hasznukra, hanem a beteg és hátrányos helyzetű gyerekeknek kedveskedjenek egy-egy előadással.

- Az amerikai és a magyar tulajdonossal döntöttünk úgy, hogy szeretnénk bevezetni Magyarországon is a jótékonykodást a cirkusz világában. Sajnos eddig egyedülállóak vagyunk e téren. Cégünk nem nyereség orientált, de felelősséggel tartozunk a személyzetünk fizetéséért, és cirkuszunk működéséért és fenntartásáért.  Minden egyes városban ahol vendégszerepelünk, meghívjuk egy ingyenes előadásra a nagyon rászorult vagy árva gyerekeket és megajándékozzuk őket egy kis figyelmességgel. Így teszünk, minden városában ahol vendégszerepelünk, az önök városában is 150 gyermeket várunk sok szeretettel. Hosszú távú támogatási szerződést kötöttünk az Együtt a leukémiás gyermekekért alapítvánnyal. Minden kedves vendégünk, aki jegyet vásárol nálunk, támogatja az alapítvány munkáját és mi ezzel próbálunk hozzájárulni a beteg gyerekek mielőbbi gyógyulásához. – fogalmazott Csákány Csaba cirkuszigazgató.

Turnéjukat idén kezdték, bármelyik városban jártak, a helyi hátrányos helyzetű gyerekek ingyenesen tekinthették meg az előadásukat, ami nagyon tetszett nekik. Emellett a bevételük bizonyos részét a leukémiás kicsiknek ajánlják, hogy minél előbb meggyógyuljanak.

Szolnokon július 29-től augusztus elsejéig lehet megtekinteni az előadást a Family Center mellett.Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.08 (26. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget