Ma 2019. 1. 16, szerda, Gusztáv napja van.

Ismét megválasztjuk a Gulyásfesztivál Szépét!

2015.07.29 14:52. - Kovács Janka

A Dalma Dance Club és a Szolnoki Napló a hagyományokhoz híven megválasztja a Gulyásfesztivál Szépét 2015-ben is! Két kategória már nevezhetsz!


A legszebb lányok, a legcukibb kislányok és kisfiúk jelentkezését várjuk a szeptember 12-én, szombaton megrendezésre kerülő Gulyásfesztivál Szépe választásra. Most két kategóriában lehet leadni a jelentkezéseket. Ha megfelelsz a feltételeknek, várunk téged is!
 

Miss és Mr Fesztivál:
                Azon 8 és 14 éves lányok, illetve fiúkjelentkezését várjuk, akik büszkén viselnék a legkisebbeknek járó elismerést és boldogan vennék át a meglepetéseket. Az utcai ruhás forduló után a három legszebb kislányt és a három leghelyesebb kisfiút választjuk ki.
Nevezés: Küldje el gyermeke fényképét a gulyasszepe@szolnokinaplo.hu e-mail címre, illetve, hogy mikor született, hova jár iskolába, mi a kedvenc szabadidős foglalkozása és azt, hogy ki a példaképe!

Gulyásfesztivál Szépe:
                 A Gulyásfesztivál hagyományos szépségversenye ismét várja a 15 és 22 éves lányok jelentkezését, akiknek egy póló-rövidnadrágos és egy bikinis fordulóban kell megmutatniuk magukat. A nyereményük nyaralás, ékszer és a tavalyi évhez hasonlóan számos ajándék lesz!
Nevezés: Küldd el a gulyasszepe@szolnokinaplo.hu e-mail címre a nevedet, születési dátumodat, telefonszámodat, e-mail címedet, azt, hogy hova jársz iskolába vagy hol dogozol, ki a példaképed, mi a kedvenc szabadidős foglalkozásodat és természetesen a legjobb fényképedet!

 

Az verseny menete:
Az indulók fényképeire a Szolnoki Napló Facebook oldalán lehet szavazni, az egyes kategóriánként legtöbb like-ot kapottak jutnak tovább. A továbbjutottakat szeptember 4-én értesítjük e-mailben. A nevezési díjat csak a továbbjutottaknak a helyszínen kell fizetni.

További részletek:
A 18 év alatti résztvevőknek szükséges a helyszíni írásos szülői beleegyezés.
A továbbjutottak nevezési díjai: Miss és Mr Fesztivál – 1000Ft; Gulyásfesztivál Szépe – 2500FtHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.01.16. 2.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 4.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget