Ma 2018. 12. 13, csütörtök, Luca napja van.

Mindent a Gulyásfesztivál Szépségversenyről

2015.07.30 11:39. - Kovács Janka

Szeptember 12. | Idén is megrendezzük a Gulyásfesztivál Szépségversenyét, amire három kategóriában lehet nevezni. A díjazottak nagyértékű ajándékokhoz jutnak! Részletek itt!


A Dalma Dance Club és a Szolnoki Napló a hagyományokhoz híven idén is várja a Gulyásfesztivál Szépségversenyére a jelentkezőket 8 éves kortól!

 
 

A legszebb lányok, a legcukibb kislányok és kisfiúk, illetve az édesanyákat és lányaik jelentkezését várjuk a szeptember 12-én, szombaton megrendezésre kerülő Gulyásfesztivál Szépségversenyre. Idén három kategóriát indítunk: Miss és Mr Fesztivál, a Gulyásfesztivál legszebb édesanyja és lánya, illetve a Gulyásfesztivál Szépét is! Ha megfelelsz a feltételeknek, várunk téged is!


 


UPDATE
: A rendezvény főtámogatója a szolnoki Renault Omcar, akik idén a Gulyásfesztivál Szépei közül kiválasztják a Renault Szolnok Arcát! Képviseld egy éven át az autószalont! Jelentkezz most!


 

Miss és Mr Fesztivál:
                Azon 7 és 14 éves lányok, illetve fiúkjelentkezését várjuk, akik büszkén viselnék a legkisebbeknek járó elismerést és boldogan vennék át a meglepetéseket. Az utcai ruhás forduló után a három legszebb kislányt és a három leghelyesebb kisfiút választjuk ki.
Nevezés: Küldje el gyermeke fényképét a gulyasszepe@szolnokinaplo.hu e-mail címre, illetve, hogy mikor született, hova jár iskolába, mi a kedvenc szabadidős foglalkozása és azt, hogy ki a példaképe!

Gulyásfesztivál Szépe:
                 A Gulyásfesztivál hagyományos szépségversenye ismét várja a 15 és 22 éves lányok jelentkezését, akiknek egy póló-rövidnadrágos és egy bikinis fordulóban kell megmutatniuk magukat. A nyereményük nyaralás, ékszer és a tavalyi évhez hasonlóan számos ajándék lesz!
Nevezés: Küldd el a gulyasszepe@szolnokinaplo.hu e-mail címre a nevedet, születési dátumodat, telefonszámodat, e-mail címedet, azt, hogy hova jársz iskolába vagy hol dogozol, ki a példaképed, mi a kedvenc szabadidős foglalkozásodat és természetesen a legjobb fényképedet!

Gulyásfesztivál legszebb édesanyja és lánya:
                A Gulyásfesztivál legaranyosabb szépségversenye lesz, hiszen azokat az édesanyákat és lányaikat keressük, akiken a legjobban látszik a szeretet és az összhang, nem mellesleg nagyon is hasonlítanak egymásra. Itt korhatár nincs, az utcai ruhás forduló után viheti el a győztes az elismerésért járó díjakat. Nevezés: Küldjön egy közös képet a lányával a gulyasszepe@szolnokinaplo.hu e-mail címre a nevüket, legkedvesebb közös tevékenységüket és a legjobb közös történetüket, illetve azt, hogy miért büszke a lányára és azt, hogy a lány miért büszke édesanyjára!

 

Az verseny menete:
Az indulók fényképeire a Szolnoki Napló Facebook oldalán lehet szavazni, az egyes kategóriánként legtöbb like-ot kapottak jutnak tovább. A továbbjutottakat szeptember 4-én értesítjük e-mailben. A nevezési díjat csak a továbbjutottaknak a helyszínen kell fizetni.

További részletek:
A 18 év alatti résztvevőknek szükséges a helyszíni írásos szülői beleegyezés.
A továbbjutottak nevezési díjai: Miss és Mr Fesztivál – 1500Ft; Gulyásfesztivál Szépe – 2500Ft, Gulyásfesztivál legszebb édesanyja és lánya - 30
00Ft (az édesanyának és lányának együttesen)

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.12.05. 48.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 2. szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget