Ma 2018. 12. 15, szombat, Valér napja van.

Mégsem rendezték meg a C+ Fesztivált

2015.08.04 14:35. - Kovács Janka

Idén nem Szolnokra, hanem Gyenesdiásra tervezték volna a C+ Fesztivált. Tervezték volna, de az első napon már lefújták az egészet.


Tavaly Szolnokon volt a C+ Fesztivál, amit sokan ígéretesnek tekintettek, hiszen egy fesztivál keretében olyan előadókat hoztak el Szolnokra, mint az Edda Művek, Beatrice, Subscribe, Kalapács, Ossian, és számos kedvelt magyar fellépőt. A fesztivál ideje alatt semmilyen problémát nem lehetett észrevenni, minden zökkenőmentesnek látszott: napközben sátrakban pihentek a fesztiválozók, este pedig tömve volt a színpadok előtti tér. Azonban, a háttérben annál is több probléma volt: több helyről lehetett hallani, hogy gondok vannak a fesztivál szervezőjével, Lados Károllyal, (aki korábban a Szolnoki Polgárőr Egyesület elnöke volt) akinek a kft-je többek között több előadót nem fizetett ki.

Az Index írt arról hétfőn, hogy a Gyenesdiáson megrendezett fesztivált lefújták. Az vendéglátósok a pénzüket követelték, több fellépő lemondta a koncertet és a helyszínen az a pletyka járt, hogy online 30 jegyet adtak el.Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.12.12. 49.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 2. szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget