Ma 2019. 3. 18, hétfő, Sándor napja van.

Mégsem rendezték meg a C+ Fesztivált

2015.08.04 14:35. - Kovács Janka

Idén nem Szolnokra, hanem Gyenesdiásra tervezték volna a C+ Fesztivált. Tervezték volna, de az első napon már lefújták az egészet.


Tavaly Szolnokon volt a C+ Fesztivál, amit sokan ígéretesnek tekintettek, hiszen egy fesztivál keretében olyan előadókat hoztak el Szolnokra, mint az Edda Művek, Beatrice, Subscribe, Kalapács, Ossian, és számos kedvelt magyar fellépőt. A fesztivál ideje alatt semmilyen problémát nem lehetett észrevenni, minden zökkenőmentesnek látszott: napközben sátrakban pihentek a fesztiválozók, este pedig tömve volt a színpadok előtti tér. Azonban, a háttérben annál is több probléma volt: több helyről lehetett hallani, hogy gondok vannak a fesztivál szervezőjével, Lados Károllyal, (aki korábban a Szolnoki Polgárőr Egyesület elnöke volt) akinek a kft-je többek között több előadót nem fizetett ki.

Az Index írt arról hétfőn, hogy a Gyenesdiáson megrendezett fesztivált lefújták. Az vendéglátósok a pénzüket követelték, több fellépő lemondta a koncertet és a helyszínen az a pletyka járt, hogy online 30 jegyet adtak el.Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.02.27. 8.szám
Presztízs tavasz 2019. VI. évfolyam 1.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget