Ma 2019. 1. 21, hétfő, Ágnes napja van.

A hajdúszoboszlói Hungarospa lett az Év Fürdője

2015.10.09 14:22. - Kovács Janka

A hajdúszoboszlói Hungarospa lett az Év Fürdője az idén első alkalommal megrendezett közönségszavazáson, amelyen 170 ezer szavazat érkezett a 200 magyarországi fürdőre - közölte a Magyar Fürdőszövetség az MTI-vel csütörtökön. 


    A termalfurdo.hu internetes újság által szervezett megmérettetés célja, hogy ráirányítsa a nagyközönség figyelmét az ország termálvízkincsére és az arra épült fürdőkre. Magyarország páratlan termálvízkinccsel rendelkezik, ami nemcsak mennyiségében, de minőségében is kiemelkedőnek számít világviszonylatban - emeli ki a szövetség. 
    A fürdők három kategóriában indultak: Az Év Fürdője 2015., Az Év Feltörekvő Fürdője 2015. és A Helyiek Kedvenc Fürdője 2015., minden kategóriában a 15 legkedveltebbet emelték ki. 
    2015-ben Az Év Fürdője a hajdúszoboszlói Hungarospa lett, amely az ország, és egyben Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, 30 hektáros területen 6200 négyzetméteres vízfelületével Közép-Európa legnagyobb épített medencéjének számít. Budapesten a legkedveltebb fürdő az Aquaworld Resort Budapest lett.
    Az Év Feltörekvő Fürdője címet idén a Szolnok megyei Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ szerezte meg, amely országosan talán még kevésbé ismert, de az elmúlt évtized tudatos és átgondolt fejlesztései révén a saját régiójában igen népszerű.
    A Helyiek Kedvenc Fürdője címet a tiszakécskei Kerekdombi Termálfürdő nyerte el. A Kecskemét közelében található, 2014-ben teljesen megújult fürdő különlegessége az 50 fő befogadására alkalmas rönkszauna.
 
MTI


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.01.16. 2.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 4.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget