Ma 2018. 11. 13, kedd, Szilvia napja van.

Délben, Szolnokon

2015.10.15 13:18. - Kovács Janka

Gratulálok! Te, aki végtermékedet, vagy kutyád végtermékét képes voltál Szolnok belvárosába, az Árkád alatti üzletsorokra rakni. Napi megbotránkoztatás a belvárosban.


Nyilvánvalóan többünknek volt már sürgős dolga, és siettünk oda, ahova a király is gyalog jár. Ez az élet velejárója. Viszont nem vagyunk állatok. Olvasónk küldte a felvételeket, hogy valaki, vagy valakinek a kutyája hagyott egy szép, nagy, barna csomagot az Árkád üzletsor alatt, sőt, a tetejére még egy cigarettacsikket is rakott, masniként. Olvasónk ebédidőben fotózta, mondani sem kell, hogy mennyire gusztusos látvány lehetett. De nyilvánvalóan nem csak ő, mások is láthatták. 

Szolnoknak ez az arca? Szolnok valóban ilyen kulturálatlan lenne? Nem hinném. Felháborító, hogy ilyet képes tenni bárki is, már amennyiben emberi eredetű az ürülék, hiszen a cigarettacsikk is pont úgy díszeleg a tetején, mintha célzottan tették volna rá. Vagy egy mérges gazdi dobhatta rá a csikket, miután kutyája mindenféleképpen pont azon a helyen akarta volna végezni a dolgát? 

Kereshetnénk az okokat és az körülményeket, de egy biztos: Te kedves tettes! Ha te magad már nem vagy igényes, legalább más jó érzését ne rontsd már el!
 

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.11.07. 44.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 2. szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget