Ma 2019. 1. 20, , Sebestyén napja van.

Tűzeset miatt bezárják a napokban avatott jászberényi műjégpályát

2015.10.28 10:57. - Kovács Janka

Egyelőre be kell zárni a két hete felavatott jászberényi fedett műjégpályát, mert leégett a fagyasztó zajvédő szigetelése kedden késő délelőtt, az anyagi kár jelentős, akár több tízmillió forint is lehet - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője az MTI-vel.

Hirdetés

    S. Tóth Anikó elmondta: a tűz a fagyasztógép zajvédő szivacsának szigetelése közelében, egy külsős cég munkatársa által végzett karbantartási, hegesztési munka közben keletkezett. A dolgozók észlelve a fellobbanó lángokat azonnal megkezdték az oltást, a jászberényi hivatásos tűzoltók értesítéséig már poroltókkal megfékezték a tüzet, a kiérkező szakembereknek már csak utómunkálatokat kellett végezniük - tette hozzá.
    A sajtószóvivő arról is beszámolt, hogy a jászberényi katasztrófavédelmi kirendeltség a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően hivatalból kezdte meg a tűzvizsgálatot. Az eljárás keretében a tűz keletkezésének okát, a munkavégzés körülményeit, illetve a tűzvédelmi szabályok betartását vizsgálják - közölte.
 
MTI


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.01.16. 2.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 4.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget