Ma 2020. 7. 11, szombat, Nóra, Lili napja van.

Meztelen fotókat kért a gyerekektől

2015.11.20 10:24. - Kovács Janka

Több bejelentés is érkezett a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságra.


Ismeretlen tettes gyerekkorú és fiatalkorú lányoktól is kért ruha nélküli fotókat és megfenyegette őket, hogyha nem tesznek eleget kérésének, nyilvánosságra hozza privát üzenteiket. 
Több esetben a gyerekek engedtek a nyomásnak, megijedtek és elküldték a kért képet. A rendőrség nyomozást indított az ügyekben - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság. A rendőrség felhívja mindenki figyelmét az internet veszélyeire, a tanácsokról itt olvashat!

Közleményükben azt írták: A rendőrség kéri a szülőket, hogy hívják fel gyermekeik figyelmét a közösségi oldalak és az internet veszélyeire! Beszélgessenek el gyermekeikkel az egészséges bizalmatlanságról, az ismeretlenekkel való ismerkedés veszélyeiről, és kérjék, hogy azonnal szóljanak, ha bármi gyanúsat tapasztalnak, vagy ha kellemetlen szituációba kerülnek!   A gyermekek és a szülők is bizalommal fordulhatnak az iskolarendőrökhöz, vagy az iskolai bűnmegelőzési előadókhoz a téma kapcsán felmerülő kérdéseikkel! Ne késlekedjenek, ha gyanúsat tapasztalnak, hanem azonnal tegyenek bejelentést a rendőrségen!


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.08 (26. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget