Ma 2020. 2. 21, péntek, Eleonóra napja van.

Nagyszüleit akarta kirabolni

2015.11.30 16:10. - Kovács Janka

A rendőrök néhány órán belül elfogták azt a férfit, aki bántalmazta és megpróbálta kirabolni idős nagyszüleit Jászberényben.


A Jászberényi Rendőrkapitányság eljárást indított rablás bűntett kísérlet és testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt J. Ádám jászberényi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a 23 éves férfi 2015. november 29-én 15 órakor bement nagyszülei jászberényi otthonába és a házban tartózkodó nagymamájától pénzt követelt. Az idős asszony nem tett eleget a követelésnek, ezért a férfi a 82 éves sértett ujjáról erőszakkal akarta lehúzni a gyűrűket. A szobába belépő nagypapa szólt rá az unokájára, aki ekkor elengedte az idős nőt, ellökte a 85 éves bácsit és értékek nélkül elmenekült a házból. Az elsődleges orvosi vélemény alapján az idős házaspár könnyű sérüléseket szenvedett.
A helyi rendőrök néhány órán belül elfogták az agresszív fiatalt, akit előállítottak a Jászberényi Rendőrkapitányságra. A nyomozók J. Ádámot gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.
 
- közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.02.19 (7. szám)
Presztízs tél 2019
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget