Ma 2020. 7. 7, kedd, Appolónia napja van.

Jön a melegedés: már ne korcsolyázzon a Holt-Tiszán

2016.01.25 09:55. - Kovács Janka

A Holt-Tisza jege már nem alkalmas a korcsolyázásra. Vasárnap akár 9 fokot is mérhetünk, és már hétfőtől plusz fokokra számíthatunk napközben. 


Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a héten folyamatosan melegszik az időjárás, hétfőn 1, majd keddtől 4 és után minden nap eggyel növekszik a felmelegedés. Ezért már nem lehet korcsolyázni a Holt-Tiszán, saját felelősségre sem. Emellett a népi megfigyelések szerint is január 25-től gyökeresen megváltozik az időjárás. 

A rendőrség az alábbi közleményt adta ki:
A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság tájékoztatja a lakosságot, hogy a 2016. január 25-én délelőtti órákban végzett mérések alapján a szolnoki Holt-Tisza jégvastagsága - a mért pontokon – 7 centiméter és 9 centméter között változik.

 
Citromsárga riasztás van érvényben az ónos eső miatt
Ma hajnaltól újabb csapadék alakulhat ki, amely a Dunántúlon főként eső (kora hajnalban ill. reggel itt is átmenetileg ónos eső lesz), a középső országrészben ónos eső lehet, míg az Északi-középhegységben és Szabolcsban javarészt hó várható. Éjfélig általában lepel - 2 cm valószínű, északkeleten akár 2 - 5 cm hó is hullhat (a nagyobb hó az északkeleti határ mentén a valószínűbb). Az északi-északkeleti megyékben a havazást lassanként ónos eső váltja fel nyugat felől kora estétől - írta az OMSZ.


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.01 (25. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget