Ma 2020. 9. 29, kedd, Mihály napja van.

Veszélyes pszichoaktív szer miatt kerültek kórházba

2016.01.29 15:24. - Kovács Janka

Törökszentmiklósról január 28-án este és másnap délelőtt is több embert kórházba szállítottak, akik valamilyen veszélyes, új pszichoaktív anyagot fogyasztottak és eszméletüket vesztették - tájékoztatott a rendőrség.


A mentőszolgálat munkatársai 2016. január 28-án éjszaka és 2016. január 29-én délelőtt több személyt is súlyos állapotban vittek kórházba Törökszentmiklósról. Az elsődleges orvosi vélemény szerint valamilyen veszélyes, új pszichoaktív anyagot fogyasztottak, amitől rövid időn belül eszméletlen állapotba kerültek.
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy - az eddigi információk szerint - olyan új, veszélyes szer jelent meg a kábítószer-fogyasztók között, amelynek elfogyasztása rövid időn belül életveszélyes állapotot idézhet elő!
A rendőrség ismételten felhívja a lakosság figyelmét, hogy tartózkodjanak mindennemű kábítószer, illetve pszichoaktív anyag fogyasztásától!
Kérjük, figyeljenek környezetükre, családtagjaikra, ismerőseikre, ha bármi gyanúsat tapasztalnak, értesítsék a rendőrséget!  
 
- közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság
 
Képünk illusztráció!


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.09.23. (37.szám)
Presztízs magazin 2020. ősz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget