Ma 2020. 6. 4, csütörtök, Bulcsú napja van.

Habos islerrel, gulyáspogácsával és tiszai sült hallal képviselteti magát Szolnok az Utazás Kiállításon

2016.03.01 16:28. - Kovács Janka

Jász-Nagykun-Szolnok megye turisztikai lehetőségeivel találkozhatnak az érdeklődők a budapesti Utazás Kiállításon március elején. 

Hirdetés

Évről-évre növekszik a vendégéjszakák száma Jász-Nagykun-Szolnok megyében, de a megyeszékhelyen is. Szolnokot is egyre több turista látogatja, és büszkén mondhatjuk el, hogy mindannyian élményekkel és pozitív véleménnyel vannak városunkról. 2014-ről 2015-re 10%-kal nőtt a Szolnokon töltött vendégéjszakák száma - tájékoztatott Fejér Andor, Szolnok alpolgármestere.

A március 3-tól 6-ig megrendezett budapesti Utazás Kiállításon a megye városait bemutató standok a gasztronómiánkat veszik célba. Szolnok a habos islerrel, tiszai sült hallal és gulyáspogácsával várja a standjába térőket, Mezőtúr sós és édes aprósüteménnyel, túri pereccel, tejtermékkel, Karcag birkapörkölttel, ferdinánddal, Kétpó pálinkával és lekvárral, mag Abádszalók kézműves csokoládéval készül - sorolta a kóstolókat Kovács Sándor, a megye közgyűlésének elnöke. 

A megye turisztikai csalogatójaként a néhány éve indított Természet Operaháza, azaz a Tisza-tó értékeit operadalokkal bemutató programsorozat is helyet kap a kiállításon. A kerékpáros programon idén július 15. és 17. között vehetünk részt.


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.06.03 (21. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget