Ma 2019. 3. 22, péntek, Benedek napja van.

Lelakatolt kerékpárt tolt

2016.03.16 15:39. - Kovács Janka

A mezőtúri rendőrök érték tetten azt a 36 éves férfit, aki egy olyan lezárt kerékpárt tolt az utcán, amit éppen akkor éjjel tulajdonított el.

Hirdetés

A Mezőtúri Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy ikrényi lakos ellen. A helyi járőrök 2016. február 13-án 1 óra 50 perc körüli időben Mezőtúr egyik utcájában ellenőrizték a 36 éves férfit, aki egy önmagához lelakatolt kerékpárt tolt, a hátsó kerekénél megemelve. A férfi a rendőrök kérdésére beismerte, hogy a biciklit nem sokkal korábban az egyik utcai kerékpártárolóból lopta el. A rendőrök a jogsértőt elfogták és a helyi rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A terhelt az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhetett. A rendőrök a kétkerekűt lefoglalták és a tulajdonosának visszaadták.
A Mezőtúri Rendőrkapitányság a nyomozást befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a napokban a Mezőtúri Járási Ügyészség részére megküldte.
 
- közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.03.13. 10.szám
Presztízs tavasz 2019. VI. évfolyam 1.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget