Ma 2020. 8. 3, hétfő, Hermina napja van.

My Fair Lady, Süsü a sárkány és vendégelőadások is színesítik a színház programját

2016.03.18 11:29. - Kovács Janka

Balázs Péter és Kis József a Szigligeti Színház csütörtöki sajtótájékoztatóján számoltak be a jövő év előadásairól.

Hirdetés

A 2016/2017-es évadban az Anconai szerelmesek, a Vidám kísértet, a Szent Johanna, a Mikve, a My Fair Lady, a Süsü a sárkány(bérleten kívül), és a Naftalin bérletes előadásait tekinthetik meg a nézők - számolt be erről Balás Péter, a színház igazgatója. Az említett darabokban a színház színészei mellett meghívott vendégelőadókat is láthatjuk, többek közt Böröndi Tamást és Gyöngyösi Katit is. Ahogy az elmúlt évadokban, úgy a mostaniban is lesznek vendégelőadások, A kör című tavaly bemutatott nagysikerű musicalt is láthatjuk idén, emellett a Cirkuszi éjszakák is a színpadra kerül. 

Természetesen a fiatalokat továbbra is szeretné bevonni a színház, ezért Kis József művét, Az angyalok nem sírnak című előadást az október 23-i ünnepségekkor a középiskolások számára ajánlják és szeretné a színház, ha minél több iskola látná a darabot, ezzel közelebb hozva a 60 évvel ezelőtt történteket. 
Az Ádámok és Évákat sorozat 2017-ben is lehetőséget nyújt a középiskolások számára, hogy kibontakoztathassák színészi tehetségüket, azonban a következő alkalomkor már az általános iskolásokat is színpadra hívják. Több részletet, mint a témát, még nem árult el Kis József.
 

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.29 (29. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget