Ma 2019. 6. 17, hétfő, Laura napja van.

A következő héten folytatódnak az útfelújítási munkálatok a belvárosban

2016.03.25 10:14. - Kovács Janka

Befejeződik a Szapáry úti járda első ütemű felújítása, de Szolnok belvárosában a következő héten több helyen is útfelújítási munkálatokra kell számtani! Mutatjuk, hol és mikor!


- A  Szapáry úton a páros számozású oldalon lévő járda felújításának első üteme a végéhez közeledik. A befejező munkák miatt, március 29-én kedden, 30-án szerdán, és 31-én csütörtökön
a Kreutzer Béla közt a Szapáry út felől lezárják, ez idő alatt a Kreutzer köz a Sütő út irányából lesz megközelíthető.
A lezárás ideje alatt, a Sütő útnak a Baross Gábor út és a Kreutzer köz közötti szakaszán kétirányú ideiglenes forgalmi rend  lesz érvényben. Kérjük, hogy  a gépjárművezetők fokozott figyelemmel közlekedjenek!
Az első ütem befejezése után a Szapáry út járdafelújítási munkálatai tovább folytatódnak a Kreutzer köztől a Templom úti kereszteződésig, mely az első ütemhez hasonlóan szakaszos bontásban fog megvalósulni.
 
- A Tiszaligeti sétány járdájának felújítása, valamint a stadion melletti parkoló építése a tervek szerint jövő héten befejeződik.
 
- Előreláthatólag március 29-től a Vasvári Pál úton, március 30-tól pedig  a Dobó István úton folytatódik a városban a járdák felújítása.
 
- Március 29-én, kedden a kivitelező megkezdi a Szent Györgyi Albert Általános Iskola előtti buszforduló felújításának előkészítési munkáit. A buszforduló a tervek szerint március 31-én, csütörtökön kap végleges aszfaltburkolatot.


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.05.29. 21.szám
Presztízs tavasz 2019. VI. évfolyam 1.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget