Ma 2019. 1. 20, , Sebestyén napja van.

Bérelt kétpói tanyán termesztették a marihuánát

2016.06.24 09:32. - Kovács Janka

VIDEÓVAL | Ismét lecsaptak a rendőrök a marihuána-termesztőkre. A gyanúsítottak rákóczifalviak.

Hirdetés

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi szolgálatának munkatársai a „Tisza” Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály beosztottjainak közreműködésével 2016. június 22-én a nappali órákban egy kétpói tanyán már várták azt a két férfit, akik a gyanú szerint cannabis növényeket termesztettek a területen.
A férfiak gépkocsival érkeztek az ültetvényre és éppen a „termést” ellenőrizték, amikor a rendőrök lecsaptak rájuk. A nyomozók közel félszáz, különböző fejlettségi szintű, cserepes, marihuána növényt találtak a gazos területen. A rendőrök a rákóczifalvai gyanúsítottak házaiban házkutatást tartottak. Egyikőjük otthonában találtak egy olyan helyiséget, ahol a 33 éves férfi és 38 éves társa a palántákat nevelte. A házkutatásokkor előkerült továbbá több – feltehetően cannabis - növényi mag és olyan elektronikai eszközök, amelyek a növények optimális növekedéséhez szükséges klímát biztosították.  
A Mezőtúri Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást H. Csaba és H. Róbert ellen. A nyomozók a testvérpárt gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették. A lefoglalt kábítószergyanús növényeket szakértők bevonásával vizsgálják.
 
- közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság
 
 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.01.16. 2.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 4.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget