Ma 2019. 5. 24, péntek, Eszter napja van.

Még hétfőn reggel is pótlóbuszok közlekednek Újszász-Jászapáti és Újszász-Jászboldogháza-Jánoshida között

2016.08.15 11:42. - Kovács Janka

Továbbra is tart a motorvonat visszaemelése Újszásznál, ezért a hétfő hajnali üzemkezdettől a teljes helyreállításig még pótlóbuszok szállítják az utasokat a Szolnok-Hatvan vonal Jászboldogháza-Jánoshida és Újszász állomásai között, valamint a Szolnok-Vámosgyörk vonal Jászapáti és Újszász állomásai között - közölte a Mávinform az MTI-vel. Az átszállások miatt 10-20 perccel hosszabb menetidőre kell számítani.

Hirdetés

    A közleményben felidézték: vasárnap este az újszászi állomás egyik vágányán kisiklott egy Hatvanból Szolnokra tartó motorvonat, emiatt a Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba, a Szolnok-Hatvan és a Szolnok-Újszász-Vámosgyörk vasútvonalakon jelentős késések alakultak ki. A balesetben senki nem sérült meg. 
    A helyszíni vizsgálat befejeztével a Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba vonal újszászi szakaszán vasárnap este már megindult a közlekedés és ezen a fővonalon késő éjjel helyreállt a menetrend szerinti közlekedés. 
    A Mávinform tájékoztatása szerint a reggeli torlódások elkerülése érdekében több nemzetközi vonat még módosított útvonalon halad majd. Az Ister EuroNight és a Hortobágy EuroCity vonatok Szolnok-Budapest között kerülő útirányon, a Szolnok-Cegléd-Budapest-Nyugati szakaszon közlekednek. Ugyancsak kerülő irányon, Cegléden át haladnak a Traianus InterCity és a Hargita InterCity vonatok a Budapest-Szolnok viszonylatban.
 
MTI


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.05.15.
Presztízs tavasz 2019. VI. évfolyam 1.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget