Ma 2020. 8. 15, szombat, Mária napja van.

Apartmanok ameddig a szem ellát Magyarországon

2016.08.17 17:26. - Kovács Janka

A hazánkban szép számmal megtalálható apartmanok rendkívül népszerű szálláshelyeknek bizonyulnak, melyek mellett minden évben sokan teszik le a voksot. Nem véletlen, hiszen a kedvező árakért cserébe igényes környezetben pihenhetünk, ráadásul gyakran kedvelt üdülővárosok frekventált, fürdőkhöz közeli helyein. 


Szállásfoglalás alkalmával érdemes elgondolkodni azon, hogy a konyhával is rendelkező apartmanok közül válasszunk, hiszen a wellness szállodákhoz képest tízezreket spórolhatunk meg ilyen módon. Nézzük, milyen előnyökkel találkozhatunk akkor, ha az apartmanok kínálta lehetőségek mellett döntünk!

Meglepően olcsó árak
Míg a wellness szállodákban egy-egy éjszaka költsége legalább 15 ezer forint környékén indul, addig az apartmanok már néhány ezer forintért kínálják mindezt. Az árkülönbség a szobák kialakításán gyakran nem is látszik meg, hiszen a szolgáltatók igyekeznek kiválóan felszerelt helyiségeket rendelkezésre bocsátani.

Ugyanakkor sokan vannak úgy vele, hogy az exkluzív környezetről minden gond nélkül lemondanak, hiszen a nap nagy részét úgyis a fürdőben vagy városnézéssel töltik. E szempontból a minibárról vagy a ház falain belül megtalálható medencéről igazán le lehet mondani a gyakran meglepően kedvező árakért cserébe.

Konyhával felszerelt apartmanok
Szállodai szobafoglalás alkalmával kénytelenek vagyunk a svédasztalos reggelik és a hotel éttermének kínálata mellett dönteni. Az apartmanok ezzel szemben étkezés kapcsán is nagyobb szabadságot kínálnak. Ha saját magunk főzünk a jól felszerelt konyhában, azzal nem csak pénzt spórolhatunk meg, de akkor és azt ehetünk, amit csak szeretnénk.

Igényes kialakítás
Nem csak a konyhára igaz a kiváló felszereltség, hanem az apartmanok többi helyiségére is. Televízió és légkondi éppen úgy rendelkezésre szokott állni, mint ingyenes Wi-fi. A fürdőszobában a textíliák mellett a tisztálkodáshoz alkalmas készítmények is helyet kapnak, de nem ritka a hajszárító és a mosógép sem. Az apartmanok választásával tehát ténylegesen is olyan körülmények között pihenhetünk, mintha az otthon kényelmét is magunkkal hoztuk volna

Kiváló fekvés, könnyű megközelíthetőség
Míg a wellness hotelek gyakran a város frekventált pontján helyezkednek el, addig az apartmanok kínálatában mindenki kedvére választhat a központi, vagy éppen a csendes fekvéssel rendelkezők között. Nem ritka, hogy 3-4000 forintos éjszakánkénti áron olyan apartmanban foglalhatunk szállást, amely csak 100-200 méterre fekszik a város fürdőjétől, vagy annak központjától.

Zárt parkoló
Az autóval érkezők számára mindig fontos szempont, hogy gépjárművüket a lehető legnagyobb biztonságban tudják. Az apartmanok esetében zárt parkoló várja a vendégeket. Gyakran az apartmanház elkülönített területén kap helyet a parkoló, így nem zavarja a vendégeket a kerti kikapcsolódás, sütögetés vagy grillezés alkalmával.

Állatbarát megoldások
Egyre többen vannak, akik házi kedvenceiket is magukkal kívánják vinni nyaralás vagy hosszú hétvége alkalmával. Ugyan már hazánkban is vannak olyan hotelek, ahol külön állatmegőrző áll a vendégek rendelkezésére, de ki szeretné másra bízni kedvenceit. Az apartmanok családias körülmények között teszik lehetővé, hogy a kutya vagy a cica is a vendégekkel egy légtérben lehessen, és ennél fogva ne viselje meg annyira a környezetváltozás.

Az apartmanok egész évben várják a pihenni vágyókat, és legyen szó akár több hetes tartózkodásról, vagy egy wellness hétvégéről, minden korosztály számára megfelelő körülményeket teremtenek a kikapcsolódáshoz. Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.08.12. 31.szám
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget