Ma 2020. 5. 26, kedd, Fülöp napja van.

Virágküldés: kinek és mikor való?

2016.10.14 08:30. - Kovács Janka

A virágküldés alkalomtól és korosztálytól függetlenül remek választásnak bizonyul. Népszerűsége nem csak annak köszönhető, hogy minden nő arcára mosolyt csal egy igényesen összeállított kompozíció, hanem természetesen a meglepetés ereje sem elhanyagolható. Az online lehetőségnek hála néhány kattintással kiválasztható, hogy hova, kinek szeretnénk virágot küldeni, és hamarosan valóban nagy örömet okozhatunk a megajándékozottnak. De mégis milyen alkalomra érdemes a virágküldés mellett dönteni? Milyen kreációk javasoltak névnapra, születésnapra, s ezektől miben különböznek azok, melyeket a vonzódás, a szerelem kifejezésére választunk? 


Tökéletes meglepetés születésnapra, névnapra

Ha születésnapi, névnapi ajándékozásról van szó, akkor legtöbben az illatszerre, az édességre vagy családon belül a különféle ruhaneműkre szoktunk gondolni. Ugyanakkor számos olyan kapcsolat adódhat, amikor egy általánosan elfogadott, kedvelt és bárki számára tetsző ajándékot keresünk. Ilyenkor a virágküldés garantáltan beváltja a hozzá fűzött reményeket. A vágott virágokon túl lehetőség van arra is, hogy cserepes növényt válasszunk. Ez utóbbi akár férfiaknak is javasolható. Ha fiatal nő számára keresünk csokrot, akkor érdemes a vidám, színes, illatos változatok mellett dönteni. Idősebb hölgyek számára inkább ajánlottak a komolyabb kreációk, melyek mind színüket, mind formájukat illetően elegánsabbak. Az elegancia akkor is jó irányelv, ha céges ajándékozásról van szó.

 

Anyák napi virágküldés

Vannak az évben olyan alkalmak, amikor tipikusan a virágküldés előnyeit szoktuk választani. Kifejezetten ilyen az anyák napja, melyre elsősorban a frézia, a nárcisz, a tulipán, az orgona vagy a jácint felhasználásával készült csokrok állják meg leginkább helyüket. Nőnapra szintén gyakran ajándékozunk virágot, mely valóban olyan meglepetés, melynek minden nő örül. Sokan vannak, akik nem kedvelik a vágott virágot, ám nekik sem kell lemondani a növények és a természetesség jelentette esztétikai élményekről, hiszen akár cserepes virágot is lehet küldeni.

 

Vörös rózsa, az örök klasszikus

Valentin napkor, évfordulóra, vagy egyszerűen csak a gyengéd érzelmek kifejeződésére mi más lenne helytállóbb, mint a vörös rózsa. Egy igényesen összeállított csokorral az örömkönnyek garantáltak a szeretett nő szemében. Természetesen sok múlik a csomagoláson is, hiszen a virágküldés úgy éri el a kívánt hatást, ha a virágszálak a megfelelő kreációban és csomagolással, díszekkel társítva kerülnek a megajándékozott kezébe. Ahonapajandeka.hu tapasztalatai azt mutatják, hogy virágküldés alkalmával a kreppcsomagolás legalább olyan népszerű, mint a celofán, de a különleges megoldások és a plusz meglepetéscsomagok is nagy népszerűségnek örvendenek.

 

Virágküldés különleges alkalmakra

A hagyományos születésnapi, névnapi meglepetéseken és a rendszerint férfi-nő kapcsolat mérföldköveit jelentő ünnepeken túl a virágküldés olyan sajátos alkalmakra is jó választás lehet, mint a babaszületés, a kórházi tartózkodás megédesítése, vagy a karácsonyi időszakban használatos koszorúk ajándékozása. A részvét kinyilvánítására készített koszorúk is eljuttathatóak virágküldés keretein belül a címzetthez.

 

A virágot mindenki szereti. Ugyan különbségek adódhatnak aszerint, hogy vágott, vagy cserepes növényt részesítünk-e előnyben, de a természet színpompás kavalkádja minden alkalomra megállja a helyét. A választás során érdemes a megajándékozott korát, a vele való kapcsolatot, az alkalmat, és persze a csomagolás módját átgondolni. Ha így teszünk garantáltan olyan ajándékkal rukkolhatunk elő, amely igazi meglepetést okoz majd.  Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.05.20 (19. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget