Ma 2020. 7. 5, , Sarolta, Emese napja van.

Előzetesben egy az élettársa megölésével gyanúsított jászfelsőszentgyörgyi férfi

2016.11.14 10:19. - Kovács Janka

Jogerősen előzetes letartóztatásba helyeztek egy 35 éves férfit, aki a gyanú szerint megölte korábbi élettársát Jászfelsőszentgyörgyön - közölte Balázsné Busku Terézia, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség sajtószóvivője pénteken az MTI-vel. Előzőleg a rendőrség azt közölte, hogy a szolnoki rendőrök csütörtökön egy nő holttestét találtak meg egy jászfelsőszentgyörgyi erdőben elásva.


    Papp Judit, a Szolnoki Törvényszék sajtószóvivője elmondta: a férfi a megalapozott gyanú szerint 2015. március 21-én többször fejbe ütötte a sértettet, aki a bántalmazás következtében meghalt. A Szolnoki Járásbíróság nyomozási bírájának az előzetes letartóztatásról rendelkező végzése jogerőre emelkedett, mivel azt a gyanúsított, a védője és az ügyészség is tudomásul vette. 
    Kókai Mihály, a gyanúsított ügyvédje az MTI-nek elmondta: a férfi teljes mértékben beismerte tettét, együttműködik a hatóságokkal. 
    A police.hu-n pénteken megjelent közlemény szerint a szolnoki rendőrök csütörtökön egy nő holttestét találtak meg egy jászfelsőszentgyörgyi erdőben elásva.
    A megyei rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 35 éves férfit őrizetbe vett és gyanúsítottként hallgatott ki.
 
MTI


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.01 (25. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget