Ma 2020. 6. 2, kedd, Anita, Kármen napja van.

4 millióért milyen Fordot vásárolhatunk?

2017.03.06 09:39. - Kovács Janka

A Ford mindig a megbízhatóság és a stabilitás jelképe volt, mely visszatükröződik a személyautóikon is. Az autógyár nagy hangsúlyt fektet a vezetőt segítő rendszerek építésében is, mindezt elérhető árakon.


Ford Fiesta

A Ford Fiesta modern, alacsony fogyasztású személyautó. A stílusos kialakítás igazán modern hangulatot kölcsönöz az autónak, melyet a belső dizájn is tükröz. A Fiesta kompatibilis korunk eszközeivel, így az okostelefontól a pendrive-ig mindenféle eszközünket magunkkal vihetünk.

A Fiesta mellet álló másik érv, annak alacsony fogyasztása, mely 4,3 l körüli értéket jelent. Az 5 ajtós kivitelben elérhető legújabb Fiesta már 2.935.000 Ft-tól elérhető a Ford Szabó kínálatában.

Ford B-max

A B-Max igazi városi autó, annak minden előnyével. Azon felül hogy a közlekedéseben ügyel a biztonságunkra. Szükség esetén, persze csak kisebb sebességnél, akár meg is állítja az autót hogy elkerüljük a koccanásokat.

Ez mellett a zsúfolt városokban immár egyre fontosabbá váló parkolássegítő rendszerrel is fel van szerelve. A B-Max extrái között sok érdekességet találhatunk, de ami még kifejezetten hasznos segítség lehet a csúcsforgalomban az emelkedőn történő visszagurulás megakadályozása.

A Ford B-Max újításokat hozott a kormányozhatóság az úttartás terén is illetve a városon kívül is segítségünkre lehet a sebességtartó automatikája. A tapadást egy különleges rendszer segíti elő mely már az alapfelszereltséggel is elérhető. A rendszer lényege, hogy másodpercenként kb 100x igazítja a nyomatékot és a fékerőt.

A városi forgalomban tehát érdemes megismerkedni ezzel a nem is túl drága modellel, ami akár 3.777.000 Ft-tól bárki megvásárolható.

Ford Focus

A Focus megalkotásakor a Ford nagy hangsúlyt fektetett a biztonságos használtara. Az autó technológiai újításai között olyan rendszereket találunk melyek segítik a figyelem fenntartását, és kényelmesebbé teszik az utazást akár gyengébb útviszonyok között is.

Az olyan funkciók, mint a Tempomat egy újabb szintet ért el hiszen a sebesség megtartása mellett hatékonyan reagál a körülményekre is. Amennyiben egy lassabb autó halad előttünk a Focus a beállított követési távolság megtartása érdekében lelassítja a kocsit, majd ha az előttünk haladó jármű már nincs előttünk visszagyorsít.

Kiemelendő még az intelligens fényszóró rendszer, mely a látási viszonyokhoz megfelelően alkalmazkodik, akár a kanyarodás közben is segít bevilágítani a nehezen látható tereket.

A felsorolt funkciókon túl a Focus olyan rendszereket is birtokol, mint az aktív fékező rendszer, és akkor is figyel és szükség esetén figyelmeztet egy esetleges veszélyhelyzetben amikor sofőrként elkalandozik a figyelmünk.

Egy jó alapfelszereltségekkel bíró Ford Focus már 3.899.000 Ft-tól elérhető.

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.05.27 (20. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget